Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ουισκόνσιν

Ακίνητα προς πώληση στο Ουισκόνσιν

Στα βόρεια, επίσης, συνορεύει με το κράτος του Μίτσιγκαν, στα νότια με το κράτος του Ιλινόις, στα δυτικά με την Αϊόβα και τη Μινεσότα.

Το Ουισκόνσιν είναι ένα κράτος που υψώνεται στις Μεσοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες και αγνοεί δύο μεγάλες λίμνες: το Μίτσιγκαν και τον Άνω. Η ενδοχώρα χαρακτηρίζεται από δάση και αγροκτήματα. Η Μιλγουόκι, η μεγαλύτερη πόλη, είναι γνωστή για το Δημόσιο Μουσείο του Μιλγουόκι, με ανακατασκευές χωριών σε όλο τον κόσμο, και το Μουσείο Harley-Davidson, με τις περίφημες μοτοσικλέτες.

Υπάρχουν λιγότερα ακίνητα προς πώληση σήμερα στην αγορά ακινήτων του Wisconsin και σε άλλα κράτη του έθνους. Αυτό σημαίνει ότι οι δυνητικοί αγοραστές πρέπει να είναι δημιουργικοί όταν πρόκειται να κάνουν την προσφορά τους να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές τους.

Η πόλη του Μιλγουόκι αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή που ήταν στα τέλη του 2017, με περισσότερους αγοραστές στην περιοχή από τους πωλητές για τα ακίνητα του Ουισκόνσιν.

Η μείωση των προαστιακών ακινήτων προς πώληση στο Wisconsin είχε σημαντικό αντίκτυπο στην αγορά ακινήτων, καθώς υπήρχαν λίγα ακίνητα προς πώληση στο Wisconsin.

Με τους ιδιοκτήτες σπιτιού που χρειάζονται μια γρήγορη απόφαση να αγοράσουν το ονειρεμένο ακίνητό τους προς πώληση στο Ουισκόνσιν, είναι σημαντικό να κάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή έρευνα για να περιορίσουν τις επιλογές τους. Υπάρχουν πολλά φανταστικά μέρη για να ζήσουν στην πολιτεία του Wisconsin, και εδώ είναι μερικοί για να εξετάσει αν σκοπεύετε να μετακινηθείτε στην περιοχή για αναζήτηση ακινήτων προς πώληση στο Ουισκόνσιν.

Οι μητροπολιτικές περιοχές του Milwaukee και Madison προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για ψυχαγωγία και απασχόληση. Η περιοχή αυτή φιλοξενεί διάσημα αξιοθέατα όπως το Μουσείο Τέχνης του Μιλγουόκι και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Μάντισον. Υπάρχει ένα ποιοτικό εκπαιδευτικό σύστημα στην περιοχή που διευθύνεται από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin. Οι ιδιότητες του Madison είναι από τις πιο ακριβές στο Wisconsin.

Το Madison είναι μια απολύτως αδέξια πόλη, με το 89% του εργατικού δυναμικού που απασχολείται. Μαζί, το Madison είναι μια πόλη επαγγελματιών, πωλητών και γραφείων και παρόχων υπηρεσιών.

Το Madison έχει μια καλή ισορροπία ανάμεσα στη ζωή σε μια μετρίως μεγάλη πόλη και τις ενδιαφέρουσες εκτροπές και τον πολιτισμό που προέρχονται από την ύπαρξη ενός μεγάλου φοιτητικού πληθυσμού.

Το Madison είναι μια πολύ διαφορετική πόλη. Η πιο προφορική γλώσσα στο Madison είναι τα Αγγλικά. Άλλες σημαντικές γλώσσες που ομιλούνται εδώ είναι ισπανικά και κινεζικά.

Το West Milwaukee είναι ένα μικρό χωριό που βρίσκεται στην πολιτεία του Wisconsin. Με πληθυσμό 4.174 κατοίκων και μία γειτονιά, η Δυτική Μιλγουόκι είναι η 157η μεγαλύτερη περιοχή στο Ουισκόνσιν.

Γενικά, το West Milwaukee είναι ένα χωριό επαγγελματιών, παρόχων υπηρεσιών και πωλητών και γραφείων.

Το West Milwaukee είναι επίσης χωριό καλλιτεχνών, έχει περισσότερους καλλιτέχνες, σχεδιαστές και ανθρώπους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης από το 90% των κοινοτήτων στην Αμερική.

Η αγορά ακινήτων του Ουισκόνσιν υποσχέθηκε τον Ιανουάριο.

Ο Ιανουάριος είναι συνήθως ο πιο αργός μήνας για οποιαδήποτε αγορά ακινήτων. Ωστόσο, τον περασμένο Ιανουάριο οι πωλήσεις αυξήθηκαν σχεδόν κατά 7% σε σύγκριση με το 2017. Ο αριθμός των πωλήσεων που ολοκληρώθηκαν τον Ιανουάριο του 2018 ξεπέρασε το 3% πέρυσι.

Η αύξηση των τιμών των κατοικιών και η υψηλή ζήτηση ακινήτων προς πώληση στο Wisconsin γενικά, σε συνδυασμό με τη βελτίωση της οικονομίας και τα χαμηλότερα επιτόκια στεγαστικών δανείων, βοήθησαν τον Ιανουάριο να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους που έχουμε δει εδώ και χρόνια.

Το Δυτικό Ουισκόνσιν περιλαμβάνει τις πόλεις Buffalo, La Crosse και St. Croix και έχει σημειώσει αύξηση στις εγχώριες πωλήσεις έως 6,4% και αύξηση στις τιμές πωλήσεων κατά 8,3%.

  •  
    Μετακομίζοντας στο Ουισκόνσιν. Εκπατρίστε και ζήστε στο Ουισκόνσιν

        Μέχρι τώρα έχετε μάθει να γνωρίζετε καλά το ένα το άλλο. Εμείς στο Realigro έχουμε ένα μόνο στόχο: να δώσουμε στους αναγνώστες μας την ευκαιρία να κάνουν αυτό το σπουδαίο βήμα που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή τους, με ένα ριζοσπαστικό και θετικό τρόπο. Ξέρετε, η αγορά ενός ακινήτου δεν εί ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά του Μιλγουόκι! Αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα 1.5 ξεχωριστό γκαράζ με breezeway! Σε πο...
Cod. 3096

Πώληση Χωράφι, Ουισκόνσιν, Madison, Madison, Madison

11,066,027.30EUR
Πώληση
Χωράφι

5000 m²
980 στρέμματα (500 ± Ha.) Πρωταρχικής γεωργικής γης
UNAVAILABLE
Cod. 2685

Πώληση Γκαρσονιέρα, Ουισκόνσιν, Milwaukee, Milwaukee, Milwaukee

133,714.50EUR
Πώληση
Γκαρσονιέρα

593 m²
Λεπτομέρειες Ακινήτου
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB